Inne i en positiv kortmakarperiod!

Oj oj oj vad jag har fått gjort mycket kort! Har varit lite sämre med LO produktionen men man kan ju inte få allt...Födelsedagspresent till farmor K

Idag fyller min mans farmor 92 år så i veckan har jag gjort en present till henne förutom tröjan hon ska få. Jag har gjort en låda som jag lagt några gratulationskort i (lådan har jag gjort med min nya Top score mulitboard). Så här blev det:
Ännu ett kort!

Här kommer ett kort som liknar det jag gjorde med magnoliastämpeln. Med Casper i knät var det lite spännande att försöka göra ett kort, det gäller att hitta saker som han kan hjälpa till med.Här har jag använt mig av swirlstämpel och en flicka från Tingtura. Grattisstämpeln kommer från Arkivet. Den gröna bakgrunden är sprayad med brun färg (som jag inte kommer ihåg vad den heter)

Jag och Casper gör kort tillsammans...

Jag håller på att fostra min 2.5 år gammla son till att gilla att scrappa och göra kort, han är väldigt intresserad! Detta kort gjorde vi tillsammans igår. Han säger att farmor K ska ha det när det är tårta och Hurra, hurra! Låter som en bra idé eftersom hon snart fyller år.Vi anväde swirlar från Tingtura, utstansade blommor som vi kört i buggen. Vi använde röd stickles och blå perlmaker till blommornas mitt.

Använt mässinköp...

Nu har jag äntligen haft lite tid och lust att använda några av de leksaker jag köpte på mässan i Gbg. Så här blev det:
Fick använt min nya Magnoliastämpel som jag målat med promarkers och dekorerat med röd stickles och glace. Grattisstämpeln har jag köpt från Arkivet. Swirlarna runt kanten är två olika stämplar från Tingtura som jag redan tycker jättemycket om!!! På höger sida i kanten av swirlen har jag satt små röda stjärnor, de är lite svåra att se på bilden men det är rätt fint (fick lite inspiration från Kicki/Tingtura på mässan. Tack Kicki!).

Nu är jag ägare av en cuttlebug!

Jag och Casper åkte till Gbg i onsdags eftermiddag och jag fick köpt mig en cuttlebug, lika bra att smida medans järnet är varmt!!! Har bara hunnit testa lite av mina nya dies och jag känner mig jättenöjd. Casper  (2,5 år) satte sig framför buggen idag och började veva, han ville också göra så det var bara att sätta igång. Vi gjorde två Nalle Puh, många ballonger och några "bakgrunder". När Chris kom hem på kvällen så ville Casper visa hur man gör, stolt som en tupp visade han pappa att han kan veva... Ska nog bli en scrappare av honom oxå!

Roligt att shoppa!

Var på mässan i Gbg i söndags med "Lillstrumpa". Hade fått massa pengar i födelsedagspresent så jag kunde shoppa mycket!!! Det är allt bra synd att man inte alltid har så mycket pengar att shoppa roliga saker för! Vi knatade runt på mässan i 4 timmar och träffade gammla bekanta: Sussie och Lenislenis, kul att se er igen! Fick även pratat lite med Kicki/ Tingtura som jag inte träffat på länge. Det jag har kvar att införhandla med mina födelsedagspengar är en Cuttlebug, ska försöka komma iväg och köpa den snart!!!!

Alla roliga mässinköp!

Fick handlat blommor i olika färger och former, spiral till BIA har ju ingen BIA själv men man har ju vänner med resurser ;-) Fick även köpt en datum med månaderstämpel innan jag åkte hem.


...

Fick köpt mig ett nytt album och en skalpell.


...

Fick köpt mig en bunt med stämplar, lite floss, pearlmaker, ringar och penna med "fånga uppklister".


...

Nu är det bara Cuttlebuggen som saknas! Ska försöka köpa den nu i veckan. Kan i alla fall använda ballongen i tången...


...

Fick köpt en massa mönstrat papper!


...

Massa EZ  och blingbling


10 favoriter 2008

Här kommer 10 av mina favoritkort under 2008. De är listade utan rangordning. Äntligen får jag upp lite bilder i denna blogg, är i och för sig "gamla" kort men ändå!!! Nya bilder kommer en annan dag! Kram på er.....

Nr 1


Nr 2


Nr 3


Nr 4


Nr 5


Nr 6


Nr 7


Nr 8


Nr 9


Nr 10


Sjuka veckan...

Krasslig som tusan denna vecka, så attans tråkigt! Har därför inte kommit upp några bilder på bloggen ännu. Kämpar för att bli frisk igen!  Tar nya tag nästa vecka, hoppas jag!!!

Lite bilder till bloggen snart...

Ska försöka få lagt in lite bilder på mina LOs snart, får se om jag kan få fotograferat dem senare idag! Ska i alla fall försöka med det!

Friskt barn men sjuka föräldrar!

Då var det ju dags för oss vuxna i familjen att åka på en dunderförkylning. Lillkillen är inte helt superfrisk men han har blivit jättepigg och hostan är nästan borta. Jag gillar verkligen inte att vara sjuk... Hade ju sett fram emot att åka till kompisen och pyssla lite och tjata mycket! Får ta igen det nästa helg när vi ska på mässan i Gbg.


RSS 2.0